Tatoveringsfjernelse 10x10-15x15 cm

TIL FJERNELSE AF TATOVERINGER OG PERMANENT MAKEUP

Q-Switched YAG Laser 

er den moderne skånsome og samtidig førende laserteknologi på marked. Den opvarmer kun farvepartiklerne (og ikke huden, og derfor huden ikke danner arvæv-den rigtige aftercare er nødvendig). Den er effektiv mod blå, sorte, brune, røde og grønne farver, fjerner både permanent makeup og tatoveringer, giver hurtige optimale resultater.

Hvordan virker Q-Switched lasere? 

Q-Switched Nd:YAG laseren udsender lys hurtigt, på en milliarddel af et sekund, men med meget høj energi. Impulserne absorberes af tatoveringen der knuses til pigmentpartikler, der er små nok til at kroppens egen immunforsvar kan fjerne dem.

 

Er det sikkert? 

Q-Switched laserteknologi tilbyder høj effektivitet med en meget lille risiko. Den gør det muligt at fjerne tatoveringer effektivt, og med en meget lille risiko for bivirkninger. 

Gør det ondt at få fjernet en tatovering?

Hudfølsomhed er en individuel sag, men det kan bedst beskrives, som at få smæk med en elastik mod huden, og en intens varme. Efterfølgende vil det føleles som en solskoldning.

 

Efter behandlingen

Det behandlede område vil være ømt, rødt og hævet. I løbet af et par dage, vil huden falde til ro.

Vi smører en lindrende salve på. I de fleste tilfælde vil det i løbet at et par dage være faldet til ro. Der vil være instruktion i hvordan du efterfølgende skal pleje det behandlede område, for at opnå det aller bedste resultat.

På området vil der dannes sår, som vil hele op efter en uges tid. Det er vigtigt at såret behandles korrekt under helingen, og at der ikke pilles eller gnubbes i såret. Med den korrekte hjemmebehandling, kan man opnå et flot slut resultat helt uden ardannelser.

Det behandlede område har bedst af at få ro til at læges. Risikoen for ardannelse er mindre end 5% og arrene vil typisk komme, hvis såret ikke har fået den rette pleje eller er blevet overbelastet under ophelingen.

Skulle der komme lidt ar efter behandlingen, vil disse typisk forsvinde i løbet af et år. Ar I taoveringen kan også stamme fra tatovørens nål. Hvis der er ar efter tatøvørens nåle kan de typisk bedres ved behandling med en speciel laser eller Dermapen.

Når tatoveringen er fjernet, kan huden på det behandlede område syne lysere. Det skyldes at laseren udover at have fjernet farven fra tatoveringen, også har fjernet noget af pigmentet i huden. Pigment manglen kan i sjældne tilfælde være permanent, men typisk vil huden blive normal igen efter noget tid. Solbrune eller mørke hudtyper vil være mere udsatte for pigmentforandringer.

Pleje

Der er forholdsregler, der skal følges, efter en laserbehandling, for at sikre et flot slut resultat. En korrekt efterbehandling hjælper med at forebygge en mulig infektion og andre uønskede bivirkninger. 

Efter en behandling, påføre vi en lindrende creme, du skal fortsætte med at påføre cremen hjemme, og vaske med neutral sæbe, dette (medkøbes i klinikken) op til en uge efter behandlingen, eller indtil det behandlede område er helet. Efter behandlingen, kan der dannes en sårskorpe, rødme og hævelse, der kan også komme små blærere, ved små tatoveringer og blodsprængninger, ved større tatoveringer kan der i nogle tilfælde forekomme større blærere, da pigmenten koger op under huden, og huden er mere modtagelig for infektion, da lymfevæsken samler sig til området, for at fjerne farvestoffer og berolige den thermiske reaktion i huden. det er yderst vigtigt at man ikke prikker hul på blærerne, hvis disse opstår. Hvis disse brister selv, er det vigtigt at påføre antibiotisk salve på, reaktionen kan varer op til 14 dage. reaktionen er normal, da pigmenterne skal ud via lymfesystemet, men kan dog være smertefuld. Det er oftest kun en reaktion ved første behandling.

Det behandlede område, skal plejes omhyggeligt, holdes rent og tørt. området kan forsigtigt renses med lunkent vand, der hældes over. dup det tørt. 

 

Du må gerne tage brusebad, men prøv så vidt, det er muligt at undgå at ramme, det behandlede område, direkte med vand. vandet må gerne være køligere end du plejer. undlad badekar, svømmebassiner og en hver anden gennemvædning af det behandlede område. 

 

Træning
Der må ikke dyrkes sport eller træning, før efter sårskorpen er faldet af. 

Solbadning

Undgå solbadning, og solcenter. Dæk det behandlede område med et tykt omslag eller tøj hvis sol ikke kan undgåes. Et tykt lag SPF min +30 skal påføres hver anden time, til området er helet fuldstændig op. når området er helet op, brug da sunblock hver dag. 

 

Ubehag

Ved øget ubehag, som rødme, hævelse og smerter, kan du lægge en kuldepakning ovenpå, eller pakke den ind, kuldepakningen må aldrig komme direkte på huden. Du kan også lindre med en smertestillende håndkøbsmedicin, som pinex, panodil eller pamol. i nogle tilfælde kan det afhjælpes med en antihistemin pille. Ved tegn på infektion, kræver det behandling med antibiotika

 

Kløe

Der kan forekomme kløe på det behandlede område, da huden heles.

Det er vigtigt at der ikke er stramt tøj på det behandlede område.

Pris  kr. 1000,-
Bestil tid

Kontaktinformation

Sei Bella

Systoftevej 3
4800 Nykøbing Falster
Danmark

Tlf. 42 15 27 80

E-mail: mail@seibella.dk
Indhold

Åbningstider

Mandag   10:00-16:00

Tirsdag     10:00-17:00

Onsdag    10:00-17:00

Torsdag   12:00-20:00

Fredag     10:00-16:00

Lørdag     Åbent efter aftale 

Søndag    LUKKET

   

Copyright © 2019 Sei Bella

Design og udvikling Acaao