Tape on metoden

Trænger du til forandring?

 

Vi har over 15 års erfaring med at påsætte hairextensions. Vi er uddannet i alle metoder, farvevalg og teknikker. Vi har arbejdet med utallige typer hår og

går ikke på kompromis med kvaliteten. Dette er din sikkerhed for en god og skånsom, men også en sikker påsætning. Vi vejleder i metodevalg og pleje, så du ikke føler dig usikker hverken inden eller efter du har fået påsat dine extensions.

Vi føre alle metoder indenfor hairextensions, så der vil også være en metode til dig og dit behov.

 

Er dit eget hår 7-10 cm langt over alt, kan der påsættes extensions med Hot eller Cold fusion metoderne.

Er dit hår ca 15 cm langt, kan der påsættes med flette eller tape metoden samt hot & cold fusion


Hairextensions fås i længderne 40 - 70 cm i alle farver, mix, med bølg eller krøl, Meningen med hairextensions er , at det skal se naturligt og flot ud. Det gør vi ved at finde den korrekte farve, samt det system, som er bedst for dig og din hårtype. Alle kvaliteter kan tåle farve, men vi anbefaler, at du farver dit eget hår inden du får sat extensions i. Udvoksninger i dit eget hår kan du farve, når det er tid til, at dine hair extentions skal ud.

Pris fra  kr. 2400,-
Bestil tid
Med denne metode er du sikker på at undgå synlige tegn på at du bruger hair extensions. Hair Extensions Tape er en dobbeltsidet gennemsigtig tape, som sættes på en tynd pu trense. Tape on extensions giver rig mulighed til at sætte og style dit hår som du lyster, da den gennemsigtige tape tillader, at du kan være kreativ med frisuren.

Tape extensions egner sig vældig godt til dig med et fint, skrøbeligt og tyndt hår, da den gennemsigtige og fleksible extensionst tape bliver påsat helt ind til din hovedbund. Tape on extensions kan også sagtens bruges af dig med et mere tykt og kraftigt hår.

Vi anbefaler dog kvinder med et meget kraftigt hår at benytte en af vores andre metoder, da trensene med tapen på vil komme til at fylde for meget i et tykt og kraftigt hår. Efter 4-8 uger tager man sine tape extensions af, renser dem for tape, påsætter en ny tape, og håret er igen klar til brug.

Holdbarheden for denne metode varierer meget efter, om du har et fint eller kraftigt hår. Det varierer også efter, hvor ofte og hvordan du plejer dit hår og dine extensions. For Tape Extensions er holdbarheden på omkring 2 måneder, Men du kan genbruge dine extensions om og om igen, med rette pleje.

Kontaktinformation

Sei Bella

Systoftevej 3
4800 Nykøbing Falster
Danmark

Tlf. 42 15 27 80

E-mail: mail@seibella.dk
Indhold

Åbningstider

Mandag   10:00-16:00

Tirsdag     10:00-17:00

Onsdag    10:00-17:00

Torsdag   12:00-20:00

Fredag     10:00-16:00

Lørdag     Åbent efter aftale 

Søndag    LUKKET

   

Copyright © 2019 Sei Bella

Design og udvikling Acaao