Syflet metoden

Vi anvender flere typer hårTrænger du til forandring?

 

Vi har over 15 års erfaring med at påsætte hairextensions.
Vi er uddannet i alle metoder, farvevalg og teknikker. Vi har arbejdet med utallige typer hår og går ikke på kompromis med kvaliteten. Dette er din sikkerhed for en god og skånsom, men også en sikker påsætning. Vi vejleder i metodevalg og pleje, så du ikke føler dig usikker hverken inden eller efter du har fået påsat dine extensions.

 

Vi føre alle metoder indenfor hairextensions, så der vil også være en metode til dig og dit behov.

Er dit eget hår 7-10 cm langt over alt, kan der påsættes extensions med Hot eller Cold fusion metoderne.

Er dit hår ca 15 cm langt, kan der påsættes med flette eller tape metoden samt hot & cold fusion


Hairextensions fås i længderne 40 - 70 cm i alle farver, mix, med bølg eller krøl, Meningen med hairextensions er , at det skal se naturligt og flot ud. Det gør vi ved at finde den korrekte farve, samt det system, som er bedst for dig og din hårtype. Alle kvaliteter kan tåle farve, men vi anbefaler, at du farver dit eget hår inden du får sat extensions i. Udvoksninger i dit eget hår kan du farve, når det er tid til, at dine hair extentions skal ud. 

Pris fra  kr. 2200,-
Bestil tid
Håret er 100 % ægte indisk remy hår, vi har standard og luksus kvalitet, forhør dig om mulighederne og priser i klinikken. Håret til flettemetoden kommer i en lang bane. Disse baner speciel klippes derefter efter din hovedfacon. Du kan glatte og føntørre håret, det anbefales dog, at du bruger et varmebeskyttende produkt. Du kan desuden farve håret, men farven skal blot være samme nuance eller mørkere, da det ellers kan ødelægge dine extentions.

Påsætningen ( tager ca 1-1½ timer)
Der flettes tynde fletninger langs hovedbunden, hvorpå banerne påsys. Håret til denne metode skal helst være skulderlangt. Flettemetoden egner sig til de fleste hårtyper, dog egner den sig specielt godt til dig med et fint hår, der har tendens til at knække, da denne metode ikke belaster håret.

Ved denne metode kan et fyldigt hår nemt opnås, og håret kan genanvendes flere gange, hvis håret plejes korrekt, med de anbefalede plejeprodukter. 
Aftagning. Sytrådene klippes, banerne tages af og fletningerne flettes op, ved korrekt aftagning af håret sker der ingen / minimal slitage på dit eget hår

Når du skal have påsat dine extentions er det en rigtig god ide at sørge for, at dit hår er nyvasket, og du ikke har brugt balsam eller andre stayin produkter

Garanti
Der er garanti på tabte/løse baner de første 14 dage. 
Leverandøren af håret giver kun garanti ved brug af de anbefalede plejeprodukter fra salonen. skulle der være en fejl i håret, som meget sjældent forekommer, tilbagesendes dette til leverandøren, som vurdere om fejlen er selv skabt eller om det er en konkret fejl. Salonen yder kun garanti på selve påsætningen. Kontakt klinikken, hvis du oplever et problem. 

Kontaktinformation

Sei Bella

Systoftevej 3
4800 Nykøbing Falster
Danmark

Tlf. 42 15 27 80

E-mail: mail@seibella.dk
Indhold

Åbningstider

Mandag   10:00-16:00

Tirsdag     10:00-17:00

Onsdag    10:00-17:00

Torsdag   12:00-20:00

Fredag     10:00-16:00

Lørdag     Åbent efter aftale 

Søndag    LUKKET

   

Copyright © 2019 Sei Bella

Design og udvikling Acaao