Meso

Mesoterapi betegnes som en ikke-kosmetisk behandling, men derimod som en fugtgivende behandling, i samme kategori som Microneedling og Dermarollers. Resultatet af behandlingen er dog stort set identisk med en fillers behandling, mesoterapi har blot en længere holdbarhed og skaber en naturlig blødhed i det behandlede område.

Meso Volume Læber 

​Vi anvender en Mesogun. Med Mesogun sikrer vi en ens dosering ved hver injektion og en afgrænsning til maksimalt 1,5mm dybde. Vi er ikke underlagt krav om forudgående konsultation, da vi benytter mesoterapimetoden, som sikrer vi ikke rammer blodkar og nervebaner. Hos os foregår konsultationen samme dag, som din behandling. Her vil du sammen med behandleren gennemgå behandlingsforløbet og få professionel rådgivning, for at skabe størst mulighed tryghed.

I forbindelse med arbejde i læberne, kan huden føles tynd og følsom, men følsomheden reduceres væsentlig ved brug af Emla-creme, som påføres en halv time før behandling.

Meso Rynkeudfyldning

Mesoterapi er en fugtgivende, rynkeudglattende behandling som minder utrolig meget om den traditionelle filler-behandling for rynker, blot har mesoterapi i de fleste tilfælde, en længere holdbarhed og giver et blødere og mere naturligt resultat.

Hvad kan behandles:
• Smilerynker
• Fuger om mund (nasale folder)
• Glabella (mellem øjnene)
• Rynker omkring munden
• Rynker omkring øjnene
• Kindben
• Mundvige  

Meso
Pris fra  kr. 1450,-
Bestil tid

Kontaktinformation

Sei Bella

Systoftevej 3
4800 Nykøbing Falster
Danmark

Tlf. 42 15 27 80

E-mail: mail@seibella.dk
Indhold

Åbningstider

Mandag   10:00-16:00

Tirsdag     10:00-17:00

Onsdag    10:00-17:00

Torsdag   12:00-20:00

Fredag     10:00-16:00

Lørdag     Åbent efter aftale 

Søndag    LUKKET

   

Copyright © 2019 Sei Bella

Design og udvikling Acaao