Lash lift med farve

Hvad er Lash Lift?
Lash Lift er en helt ny teknologi, hvor vipperne bues på en mere skånsom måde, ved hjælp af silikone puder, der lægges på de øvre øjenlåg.
Vipperne løftes forsigtigt op og fæstes ved hjælp af en vandbaseret gel. Derefter påføres perm gel i 5-7 min og derefter en setting lotion i 7-10 min, som herefter neutralisere. ønskes en mere intensitet af vipperne, farves de, mens de endnu sidder fæstnet på silikonepuderne. Vipperne frigøres fra silikonepuderne og renses for gel. 

Lash Lift er for dig, der ønsker at få det fulde ud, af dine egne øjenvipper og få dem til at se længere, smukkere og mere voluminøse ud – på en naturlig måde.
Ved et Lash Lift løftes og bukkes øjenvipperne skånsomt og giver flot naturligt look, med lang holdbarhed fra 6-8 uger. Ønsker du et konstant buk, anbefales det at du gentager processsen, efter ca 5 uger, da der vokser nye vippehår frem, som så ikke vil have effekten af bukket. 

NYHED ORGANIC LASH BOTOX 
Behandlingen genopbygger og styrker hårdt beskadigede hårfibre med koncentrerede aktive ingredienser,
såsom organisk jojobaolie, kamelina frøolie, nigella frøolie og silkeproteiner, der sikrer fugtgivende,
genopfyldning, reparation og foryngelse af øjenvipper fra første brug. Den tilføjer fantastisk glans og
blødhed. Fås sammen med din Lash Lift behandling. 


VIGTIGT!
Det anbefales ikke at udsætte dine Lash Liftede vipper for vand, damp, sauna og makeup de første 24 timer.
derefter kan du rense, bruge makeup, og bade, som du plejer. 

Ønsker du længere og fyldige vipper, forhandler vi Sanzi Vippeserum i klinikken. 
 

PRODUKTBESKRIVELSE
Sanzi Beauty eyelash growth serum er til dig, som ønsker længere, fyldigere og stærkere øjenvipper på en sund og effektiv måde. Med den patenterede peptid formel i Sanzi Beauty, samt de ekstra tilsatte komplekse ingredienser, giver du dine øjenvipper det bedst mulige produkt, til at opnå det bedste resultat for dine øjenvipper. Ved at smøre serummet på rødderne af dine øjenvipper en gang dagligt, stimulerer du hårsækkenes vækst og vil efter 6-16 uger kunne se, at dine øjenvipper bliver længere, fyldigere og stærkere.*

ANVENDELSE
Sanzi Beauty eyelash growth serum er simpel og let at anvende, du skal blot med et penselstrøg smøre serummet på den øverste vippekant en gang dagligt. Før du smører serummet på, skal du rense dine øjenvipper fri for olier og makeuprester, så hårsækkene lettere kan absorbere serummet. Derved opnår du det bedste resultat for dine øjenvipper.* Vi anbefaler, at du smører serummet på dine øjenvipper om aftenen, efter du har renset dine vipper.

VIRKNING
Det peptid kompleks som er i Sanzi Beauty eyelash growth serum, er sammensat af biotilgængelige lipo-oligopeptider. De har bl.a. den virkning, at de stimulerer og booster keratindannelsen i hårsækkene. Derved opnår du, med den patenterede peptid formel, samt de ekstra tilsat komplekse ingredienser i Sanzi Beauty, at dine øjenvipper bliver længere, fyldigere og stærkere, idet de hjælper din naturlige vækst af øjenvipperne.* 

RESULTATER
De første forandringer af vipperne ses oftest efter 6-8 uger, og det maksimale resultat af vipperne opnås typisk efter 16 uger.

INGREDIENSER
INCI: Aqua, Glycerin, Arginine, Propylene Glycol, Hydroxyacetophenone, 1,2-Hexanediol, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Cucurbita Pepo Seed Extract, Echinacea Angustifolia Extract, Disodium EDTA, Caprylyl Glycol, Benzoic Acid, Sodium Benzoate, Myristoyl Hexapeptide-16, Myristoyl Pentapeptide-17, Dechloro Dehydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide 

 

 *Vær opmærksom på, at resultatet kan variere fra person til person

Pris  kr. 450,-
Bestil tid

Kontaktinformation

Sei Bella

Systoftevej 3
4800 Nykøbing Falster
Danmark

Tlf. 42 15 27 80

E-mail: mail@seibella.dk
Indhold

Åbningstider

Mandag   10:00-16:00

Tirsdag     10:00-17:00

Onsdag    10:00-17:00

Torsdag   12:00-20:00

Fredag     10:00-16:00

Lørdag     Åbent efter aftale 

Søndag    LUKKET

   

Copyright © 2019 Sei Bella

Design og udvikling Acaao