Hot Fusion metoden

Trænger du til forandring?

Vi har over 15 års erfaring med at påsætte hairextensions. Vi er uddannet i alle metoder, farvevalg og teknikker. Vi har arbejdet med utallige typer hår og

går ikke på kompromis med kvaliteten. Dette er din sikkerhed for en god og skånsom, men også en sikker påsætning. Vi vejleder i metodevalg og pleje, så du ikke føler dig usikker hverken inden eller efter du har fået påsat dine extensions.

Vi føre alle metoder indenfor hairextensions, så der vil også være en metode til dig og dit behov.

 

Er dit eget hår 7-10 cm langt over alt, kan der påsættes extensions med Hot eller Cold fusion metoderne.

Er dit hår ca 15 cm langt, kan der påsættes med flette eller tape metoden samt hot & cold fusion

 

Hairextensions fås i længderne 40 - 70 cm i alle farver, mix, med bølg eller krøl, Meningen med hairextensions er , at det skal se naturligt og flot ud. Det gør vi ved at finde den korrekte farve, samt det system, som er bedst for dig og din hårtype. Alle kvaliteter kan tåle farve, men vi anbefaler, at du farver dit eget hår inden du får sat extensions i. Udvoksninger i dit eget hår kan du farve, når det er tid til, at dine hair extentions skal ud.

Hot Fusion metoden
Pris fra  kr. 2400,-
Bestil tid
Hotfusion påsættes med keratin der er et naturmatriale, som også dit eget hår og negle består af. Passer perfekt til selv meget tyndt og fint hår. Keratinen opvarmes med en connector og påsættes dit eget hår. Denne metode gør, at dine extensions lægger sig ind til din hovedbund og følger dit eget hår. Metoden gør det let, at sætte håret op, da de små bondings gør, at det ikke er synligt, at du har fået påsat extensions.

Du kan glatte, føntørre og krølle håret, som du ønsker, det anbefales dog at du anvender et varmebeskyttelses middel. Håret kan farves, dog ikke bleges.

Hvor mange totter der skal påsættes afhænger af dit hårs struktur, samt din hovedforms omkreds, samt tykkelse. Vi har lavet en vejledning herunder, der fortæller den mængde der bruges til de forskellige hår tykkelser. er du i tvivl så kan du altid komme forbi klinikken og vi vil vejlede dig i metode valg og hvor meget extensions hår der vil passe til dig. 

Vi anbefaler ikke at håret sidder længere end mellem 2-2½ mdr. dette er for at undgå filtringer ved hovedbunden, når dit eget hår er vokset i mellemtiden. 

Kontaktinformation

Sei Bella

Systoftevej 3
4800 Nykøbing Falster
Danmark

Tlf. 42 15 27 80

E-mail: mail@seibella.dk
Indhold

Åbningstider

Mandag   10:00-16:00

Tirsdag     10:00-17:00

Onsdag    10:00-17:00

Torsdag   12:00-20:00

Fredag     10:00-16:00

Lørdag     Åbent efter aftale 

Søndag    LUKKET

   

Copyright © 2019 Sei Bella

Design og udvikling Acaao