Hifu halvt ansigt/hals

Hifu Behandling

Ansigtsløft og Bodytone uden kirugi med HIFU Ultratheraphy

 

Denne behandling reducerer effektivt:

Opstramning og generel hudforyngelse i ansigtet
Pandelinjer reduceres (vævet strammes)
Øjenomgivelser strammes op (kravetæer og løft af øjenbryn)
Dobbelthage reduceres
Kalkunhals reduceres
Løfter og opstrammer kæbelinjen, for en skarpere kant, vha opstrammet hud
Reducerer dybe folder ved næsen, vha opstramning
Kindben løft (opstramning)
Øjenbryn løft (opstrammer slapt væv)
Opstramning af mave/baller/lår
Opstramning af mormor arme


HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) trænger dybt ned i huden og arbejder med høje temperaturer og kan med avanceret kosmetisk teknologi skabe en opstramning af vævet samt stimulere dannelsen af nye kollagenfibre.

Fokuseret ultralyd beskytter hudens overflade, mens ultralyden gennemtrænger overhuden og behandler læderhuden og underhuden, hvor svagheden i forhold til rynker ligger. Ultralyden er fokuseret under hudens overflade, hvor der skabes en mekanisk bevægelse og opvarmning i cellerne. Den termiske varme bliver kun udviklet i specifikke områder i læder og underhud, hvorfor hudens overflade forbliver uskadt. Der sker en sammentrækning af underhuden, som ellers tidligere kun var mulig med kirugi. Behandlingen giver ingen bivirkninger og du slipper for narkose og infektionsrisici.

HIFU kræver ingen sygedage og du kan gå direkte på arbejde


Du kan ikke blive behandlet med HiFu hvis du har:

* Implantater af metal

* Pacemaker

* Får blodfortyndende medicin

* Har fået silicone indsprøjtet i behandlingsområdet

* Kræft patient eller i kemo terapi

* Lever eller Nyresygedomme

 

Forberedelse før behandling

Det er en god ide, at

* Fugte huden godt i ugen op til behandling.

* Fra 3 dage før behandling bør man ikke anvende cremer eller serum med retinol, salicylsyre eller glycolsyre på området.

* På dagen for behandling bør man ikke benytte makeup, cremer eller lotion på området.

 

Efterbehandling

* Umiddelbart efter behandling kan en lindrende creme påføres.

* Solcreme med SPF 30+ bør påføres ansigt og hals. Undgå direkte solpåvirkning i 48 timer.

* Brug mineralbaseret makeup efter behandling.

* Undgå varmt vand/bad så længe der er rødmen eller hævelse. Brug koldt vand og en mild cleanser.

 

Fase 1: Der vil kunne ses resultat umiddelbart efter behandlingen, da der sker en sammentrækning af proteinfibrene i huden, som resulterer i en øjeblikkelig hudopstramning.

 

Fase 2: Behandlingen virker også langsigtet, så det endelige resultat først er slået helt igennem efter op mod 3-6 måneder.

Den langsigtede virkning har den store fordel, at du kun skal have en behandling ca. 1 gang om året, for at vedligeholde effekten. Så selv om behandlingen umiddelbart kan forekomme dyr, skal omkostningen faktisk fordeles over 12 måneder. Og så er det pludselig ikke dyrere end en almindelig ansigtsbehandling pr. måned.

 

Til forskel fra mange andre anti-age behandlinger, så arbejder HiFu indefra og ud. Ultralyden afgiver energi i dybden – endda i flere forskellige dybder alt efter om det er ansigt, hals, krop eller vagina, som behandles.

 

Bivirkninger

Hyppige bivirkninger

Næsten alle vil opleve en hævelse og ømhed i huden de første par dage efter behandlingen. Hævelsen og ømheden er hudens reaktion på den forbrænding der er sket i de dybe hudlag, og signalere således kun ”at der er sket noget” under huden. Hævelsen er væk inden for en uge, mens ømheden kan vare ved i op til en måned.

Omkring 10 % oplever at der i dagene efter behandlingen kan komme en blålig misfarvning under huden. Jo mere aggressiv behandlingen er, jo større er risikoen for at dette sker. Der er tale om et almindeligt blåt mærke som skyldes at nogle blodkar er bristet i underhuden. Har man tendens til let at få blå mærker, er det snarere reglen en undtagelsen, og man skal derfor forvente denne reaktion.

 

Sjældne bivirkninger

Er der ikke ordentlig kontakt mellem ultralydshåndstykket og huden kan der opstå små punktformige brandsår i huden. Behandlingen med Ultherapy sker under vejledning af et ultralydsskærmbillede af huden, så der er kontrol over at behandlingen gives korrekt. Skulle der komme nogle små overfladiske sår vil de hele inden for en uge og ikke efterlade ar.

 

Der er en sjælden risiko for midlertidig lammelse)af nerverne på hagen. Dette skyldes hævelse i huden omkring de steder hvor nerverne kommer frem fra kraniet. Lammelserne undgås ved at markere disse områder før behandlingen påbegyndes, så man ikke behandler her. Skulle der alligevel komme en lammelse, vil den forsvinde igen, sammen med at hævelsen fortager sig.

 

Gør behandlingen ondt?

Der kan være stor forskel på din og andres smertetærskel. Hifu er ikke totalt smertefrit, men for de fleste opleves de enkelte skud fra ultralydshovedet som en små elektriske impulser eller en prikkende fornemmelse i ansigtet. På kroppen føles skuddene som en varm fornemmelse uden skarp kant.

 

Kan HiFu kombineres med andre anti-age behandlinger?

Fra 4 uger efter HiFu behandlingen kan du sagtens få foretaget supplerende behandlinger med f.eks. Microneedling eller Mesoterapi, som virker i de yderste hudlag af ansigtet (ned til 1,5 mm dybde).

Du kan også få foretaget supplerende slankebehandlinger – f.eks. Fedtfrysning, Lipo-Laser eller Cavitation med ultralyd.

Hifu halvt ansigt/hals
Pris  kr. 1500,-
Bestil tid

Kontaktinformation

Sei Bella

Systoftevej 3
4800 Nykøbing Falster
Danmark

Tlf. 42 15 27 80

E-mail: mail@seibella.dk
Indhold

Åbningstider

Mandag   10:00-16:00

Tirsdag     10:00-17:00

Onsdag    10:00-17:00

Torsdag   12:00-20:00

Fredag     10:00-16:00

Lørdag     Åbent efter aftale 

Søndag    LUKKET

   

Copyright © 2019 Sei Bella

Design og udvikling Acaao