Diamantslibning & Frugtsyre

En behandling særligt velegnet til dig der ønsker at booste din hud, eller har problemer med uren hud og tilstopninger, misfarvninger, slap hud.
Ved brug af frugtsyre opnås hurtigt synlige resultater, og huden fremstår med færre tilstopninger og føles mere jævn, glat og fast.

Behandlingen består af: Afrensning og hudanalyse, varmekompress med aroma, Diamantslibning, Pensling med A.H.A. frugtsyre, dybderens (Hvis behov), maske tilpasset efter din hudtilstand, afsluttende cremer.

AHA har også en fantastisk effekt på acne, solskadet hud, rynker og pigmentskjolder. Stimulerer cellefornyelse, forbedrer hudens tilstand og fugtindhold, så huden ser mere glat, samt yngre og sundere ud. i samarbejde med Diamantslibning, styrker det behandlingen endnu mere. 

Pristine Diamantslibning, er det mest avancerede system til mikrodermabrasionsbehandling af ansigt og krop. Ved anvendelse af ægte laserskårne diamantspidser behandler Pristine hudens overflade, mens en mild vakuum stimulerer produktionen af kollagen og elastin og forbedrer blodcirkulationen.

Din hud vil synes og føles ren, frisk og forynget fra den allerførste behandling.

Huden mister sin elasticitet med årene, og er længere tid om at regenerere. Det betyder, at det tager længere tid for huden at erstatte gamle og skadede hudceller med nye og friske, hvorfor ældre hud ofte kommer til at se mat og tør ud.

Med Pristine hudslibning fjerner diamanterne blidt de øverste døde og tørre lag af huden samtidig med, at vakuumkontrollen stimulerer genopbygningen af proteiner, kollagen og elastin, således at der opnås en strammere, sundere og synligt yngre hud.

En Pristine behandling afsluttes med en maske, som passer til din hudtype.

Pristine Diamantslibning behandler og minimerer fremkomsten af:

  • Fine linier og rynker
  • Akne and traumaar
  • Store porer
  • Hudorme
  • Solpletter/hyperpigmentering
  • Uensartet hudstruktur
Behandlingen anbefales som kurforløb med 4-6 behandlinger, alt afhængig af hudproblematik og ønske til endt resultat. 
Pris  kr. 500,-
Bestil tid

Kontaktinformation

Sei Bella

Systoftevej 3
4800 Nykøbing Falster
Danmark

Tlf. 42 15 27 80

E-mail: mail@seibella.dk
Indhold

Åbningstider

Mandag   10:00-16:00

Tirsdag     10:00-17:00

Onsdag    10:00-17:00

Torsdag   12:00-20:00

Fredag     10:00-16:00

Lørdag     Åbent efter aftale 

Søndag    LUKKET

   

Copyright © 2019 Sei Bella

Design og udvikling Acaao