Detox fodspa

Positiv effekt ved:

Psoriasis/Eksem
Fibromyalgi
Blodcirkulationen
Lymfødem
Migræne
Allergi
Udrensning efter penicillin behandling
Smerter
Depression
Træthed
Bihulebetændelse

Behandlingen:

 

Fødderne placeres i et spa-kar fyldt med varmt vand, der er tilsat lidt salt. Detox fod-behandlingen tager 30 minutter, og vi anbefaler 6-8 behandlinger.  

En sonde placeres i karret, og den udsender en strøm af positive og negative ioner, og danner således et bioenergisk felt, som strømmer gennem hele kroppen, og fæstner sig ved de modsat-ladede celler.

På denne måde vil BioEnergiser-behandlingen afbalancere og harmonisere kroppen og cellerne, ved at sende signaler op gennem lymfesystemet og dermed stimulere og starte en afgiftnings- og renselsesproces. Systemet aktiverer processen ved af afbalancere kroppens bioenergi, så cellernes forhold af negative og positive ioner udjævnes. Dette medfører en optimal effektivitet af cellernes funktion, idet næringsstofferne absorberes, og affalds- og giftstofferne fjernes.
 

Du bør ikke bruge BioEnergiser Detox Fodspa, hvis du er gravid, under 5 år gammel, lider af epilepsi, har fået et organ implanteret, har pacemaker eller har nogen form for åbne sår eller hudafskrabninger på dine fødder. Man skal altid drikke rigeligt med vand før og efter behandlingen.

VI HAR 2 FODSPA, SÅ DU KAN FÅ BEHANDLINGEN SAMMEN MED EN, DER OGSÅ TRÆNGER !!!

Detox fodspa
Pris  kr. 200,-
Bestil tid

Kontaktinformation

Sei Bella

Systoftevej 3
4800 Nykøbing Falster
Danmark

Tlf. 42 15 27 80

E-mail: mail@seibella.dk
Indhold

Åbningstider

Mandag   10:00-16:00

Tirsdag     10:00-17:00

Onsdag    10:00-17:00

Torsdag   12:00-20:00

Fredag     10:00-16:00

Lørdag     Åbent efter aftale 

Søndag    LUKKET

   

Copyright © 2019 Sei Bella

Design og udvikling Acaao