Cold fusion metoden

Trænger du til forandring?

Vi har over 15 års erfaring med at påsætte hairextensions. Vi er uddannet i alle metoder, farvevalg og teknikker. Vi har arbejdet med utallige typer hår og

går ikke på kompromis med kvaliteten. Dette er din sikkerhed for en god og skånsom, men også en sikker påsætning. Vi vejleder i metodevalg og pleje, så du ikke føler dig usikker hverken inden eller efter du har fået påsat dine extensions.

Vi føre alle metoder indenfor hairextensions, så der vil også være en metode til dig og dit behov.

 

Er dit eget hår 7-10 cm langt over alt, kan der påsættes extensions med Hot eller Cold fusion metoderne.

Er dit hår ca 15 cm langt, kan der påsættes med flette eller tape metoden samt hot & cold fusion

 

Hairextensions fås i længderne 40 - 70 cm i alle farver, mix, med bølg eller krøl, Meningen med hairextensions er , at det skal se naturligt og flot ud. Det gør vi ved at finde den korrekte farve, samt det system, som er bedst for dig og din hårtype. Alle kvaliteter kan tåle farve, men vi anbefaler, at du farver dit eget hår inden du får sat extensions i. Udvoksninger i dit eget hår kan du farve, når det er tid til, at dine hair extentions skal ud.

Cold fusion metoden
Pris fra  kr. 2400,-
Bestil tid
Håret er 100 % ægte Remyhår, Selve håret ved denne metode kommer i stiktotter. Totterne vejer 1 gram stk. hvor meget der svarer til en fuld påsætning er meget afhængig af kundens eget hår, hvor tykt det er og hvad der er plads til. En fuld påsætning er normalt op til 200 totter. dvs. 200 gram.

Cold Fusion Extensions gør at påsætningen føles behagelig og naturlig, da denne metode er helt uden brug af lim. cold Fusion metoden egner sig til alle hårtyper.

Cold Fusion fastgøre dine hair extensions med små micro ringe, som en tot af dit eget hår stikkes igennem. Derefter klemmer en tang om ringene, så dine extensions på den måde fastgøres til dit eget hår. Dette resulterer også i at dine extensions er meget nemmere at få af igen, når du en dag ikke længere ønsker at have dem i, eller skal have dem rykket op igen.

Aftagning/oprykning
Efter ca. 4-6 uger fjerner man totterne for at rykke dem op til hovedbunden igen. Dette sker ved at klemme på micro ringene med en tang så de åbner dig og rykke totterne op på plads og derefter fastgøre micro ringene igen. Denne proces gentages indtil den dag, hvor du ønsker at udskifte dine hairextensions

Hvor mange totter der skal påsættes afhænger af dit hårs struktur, samt din hovedforms omkreds, samt tykkelse. Vi har lavet en vejledning herunder, der fortæller den mængde der bruges til de forskellige hår tykkelser. er du i tvivl så kan du altid komme forbi klinikken og vi vil vejlede dig i metode valg og hvor meget extensions hår der vil passe til dig. 

Holbarhed:
Ved korrekt pleje af extensions, kan de holde i helt op til 6-12 måneder. Dette gør Cold Fusion metoden til en god løsning for dig, som søger en langsigtet og derfor billig løsning på flotte extensions.


Der ydes garanti på tabte totter de første 14 dage. Der ydes KUN garanti på selve håret, ved køb og brug af plejeserie fra klinikken.

Kontaktinformation

Sei Bella

Systoftevej 3
4800 Nykøbing Falster
Danmark

Tlf. 42 15 27 80

E-mail: mail@seibella.dk
Indhold

Åbningstider

Mandag   10:00-16:00

Tirsdag     10:00-17:00

Onsdag    10:00-17:00

Torsdag   12:00-20:00

Fredag     10:00-16:00

Lørdag     Åbent efter aftale 

Søndag    LUKKET

   

Copyright © 2019 Sei Bella

Design og udvikling Acaao