Bodywrap fuldkrop

Universal Contour Wrap® er verdens eneste dokumenterede bodywrap-mærke der garanterer øjeblikkeligt centimetertab.


Få en punkt behandling med Universal Contour Express Wrap, ønsker du at få strammet op om maven, ballerne, lårene, armene mm. så er denne behandling lige noget for dig, vælg to områder pr. behandling.
Samme unikke ler. ( Der ydes ikke Garanti på tab af cm ved Express Wrap) men efter at have arbejdet med Leret i noget tid nu, er vi ikke i tvivl om at denne behandling vil reducere


Om Bodywappen

Hvis du gerne vil tabe dig et par ekstra centimeter, kan du altid melde dig til et fitnesscenter, eller prøve den nyeste slankekur, men hvis du leder efter øjeblikkelige resultater, behøver du ikke lede længere end Classic-behandlingen fra Universal Contour Wrap®. Vi garanterer at du vil tabe dig mindst 15 cm i løbet af blot to timer, eller du får dine penge tilbage! Hvad er mere perfekt for den specielle lejlighed?
Det lyder måske for godt til at være sandt, med et gennemsnitligt tab på omkring 25 – 35 cm fra blot en bodywrap, men vi er overbeviste om at du vil blive imponeret.

Du kan endda slappe helt af, da vi garanterer at centimetertabet holder i 30 dage, så du vil nyde godt af fordelene længe efter du forlader salonen. For at forbedre effekten og tabe dig endnu flere centimeter, vil en række på 3 behandlinger ofte være nok for de fleste kvinder til at tabe sig en hel tøjstørrelse.
Yderligere fordele:
Gør cellulite og strækmærker mindre tydelige
Eksfolierer forsigtigt, og efterlader huden glat og blød
Fjerner skadelige giftstoffer fra kroppen

Sådan virker det

En unik blanding af mineralrigt ler og specialiserede kropsindpakningsteknikker hjælper med at rense og afgifte din krop, mens det bløde fedtvæv komprimeres, for at skabe øjeblikkeligt og varigt centimetertab.

Efter de varme ler-gennemblødte bandager påføres, kan du læne dig tilbage og slappe af i en time, mens behandlingen virker. Du kan også bruge denne tid til at få mere ud af din tur til salonen og nyde yderligere behandlinger, som en ansigtsbehandling eller manicure.
Din wrap fjernes derefter, og din terapeut vil kunne vise dig forbløffende før og efter målinger.
Dette er ikke en vandtabsbehandling. Vi anbefaler rent faktisk at du drikker rigeligt med vand efter din behandling for at forbedre afgiftningen.

Centimetertabet fortsætter…

Universal Contour Wrap® Classic fortsætter med at virke, efter du forlader salonen. Efter du er færdig med din wrap, vil den specielle lerblanding forblive i hudens porer, så afgiftnings- og stramningsprocessen kan fortsætte i tre til fire dage, hvilket giver yderligere centimetertab. Efter wrappen bør du også drikke rigeligt med vand, for at hjælpe med at kroppen med at komme af med de urenheder, der er blevet løsrevet under wrap-processen.
For at opleve det fulde udbytte af UCW Classic, anbefales en serie af behandlinger, og disse bør finde sted med mindst 7-10 dages mellemrum. Centimetertab er kumulativt, og det gennemsnitlige samlede tab er omkring 60 cm efter blot tre behandlinger.

Hvordan virker det?

UCW Classic indebærer at være pakket ind i 25-30 elastikbandager, der har været lagt i bløb i en varm, mineral-rig leropløsning. Det tager mindre end 45 minutter til at blive målt og pakket ind, af en specielt uddannet terapeut og når wrappen er påført, skal du blot slappe af og lade bandagerne forme og tone din krop, mens mineralerne optages i din hud og leret trækker toksiner ud, så du både føler dig og ser bedre ud.
I modsætning til andre centimetertab-behandlinger er resultaterne af Universal Contour Wrap ® Classic ikke forbundet med nogen form for deyhydrering. I virkeligheden opfordres du til at drikke masser af vand efter behandlingen, for at maksimere dine personlige resultater, og fortsætte centimetertabet, detox- og renselsesprocessen.


Hvem er det til?

Alle kan drage fordel af det garanterede centimetertab fra Universal Contour Wrap Classic behandlingen, uanset din størrelse og form, uanset om du ønsker at kickstarte en slankekur eller tackle de genstridige centimeter, som selv timevis i fitnesscentret simpelthen ikke gør noget ved.

Og fordi resultaterne er øjeblikkelige, kan du bruge Universal Contour Wrap® Classic, når der ikke er nogen tid tilbage og du har brug for at se godt ud før ferien. Det tager kun 2 timer at få en fast og tonet krop med UCW Classic, og det giver dig den krop du fortjener; så selvom du er blot få dage væk fra den særlige begivenhed, kan du have tillid til at Universal Contour Wrap® vil få dig til at se smuk og selvsikker ud.

Det er ikke underligt, at berømtheder som Claire Sweeney, Paula Abdul, Tamsin Outhwaite og Zoe Ball er afhængige af Universal Contour Wrap®, før de viser sig frem på den røde løber.
Men UCW Classic er ikke blot for det øjeblikkelige centimetertab. Den unikke lerblanding og de specielle indpakningsteknikker omformer ikke blot din krop, men det er også en effektiv måde at reducere forekomsten af cellulite og strækmærker, eller reducere løs hud efter en graviditet eller vægttab. Det er endda en fantastisk behandling for mænd, der søger at målrette problemområder som mave og talje.

Har behandlingen andre fordele?

Ja helt sikkert, her er blot nogle af de andre fordele:
Toner og strammer op – UCW Classic fornyer kroppens beholdning af elastin og er målrettet områder, hvor fedten er gemt, og vil dermed bogstaveligt talt omforme din krop til den form du fortjener.
Eksfolierende og udrensende – Under behandlingen er hele din krop pakket ind i den varme ler og bandagerne, hvilket betyder at enhver centimeter af din hud renses og næres, så du ser og føler dig helt fabelagtig efter du forlader salonen.

Afgiftende – Den unikke og mineralrige lerblanding hjælper med at udtrække toksiner placeret under huden, hvilket giver dig en fornemmelse af at være revitaliseret efter hver behandling.
Opstramning af huden – UCW Classic er en effektiv måde at reducere løs hud efter en graviditet eller vægttab efter en slankekur eller kosmetisk kirurgi såsom fedtsugning.
Faktisk er det helt normalt for kvinder at tabe sig en hel tøjstørrelse

Vi måler kun ved kurforløb 
Bodywrap fuldkrop
Pris  kr. 950,-
Bestil tid

Kontaktinformation

Sei Bella

Systoftevej 3
4800 Nykøbing Falster
Danmark

Tlf. 42 15 27 80

E-mail: mail@seibella.dk
Indhold

Åbningstider

Mandag   10:00-16:00

Tirsdag     10:00-17:00

Onsdag    10:00-17:00

Torsdag   12:00-20:00

Fredag     10:00-16:00

Lørdag     Åbent efter aftale 

Søndag    LUKKET

   

Copyright © 2019 Sei Bella

Design og udvikling Acaao